Kedves Naplóm!- 3.rész-Nagy kérdések

Íme itt a titkos naplónk 3. része (az első két részt ITT és ITT olvashatod), amelyben a Zűrös lányunk a tini kor legnagyobb kérdéseivel néz szembe. Ha van válaszotok a kérdésekre, írjátok meg kommentben, mit tennétek a helyében!

Top_5_Survey_Question_Examples

Annyira jó lenne elmenni, csak kiszaladni a világból és nem nézni hátra. Mindent  következmény nélkül csinálni, nem foglalkozni senkivel és semmivel. Amikor csak a magad ura vagy senki nem szól bele abba hogy mit tegyél. Én most valahogy pont ezt érzem.
El akarok menni gondolkodni egy kicsit,hogy mit is akarok kezdeni az életemmel. Min kellene változatnom külső és belső szempontjából?Tényleg az emberekre hallgatni,vagy inkább a magam feje után menjek?Az álmaim valósak vagy csak egy újabb fellángolás? Van értelme belekezdeni, vagy úgyis belebukom? Mit tegyek?Mit kezdjek az életemmel? Nem tudom annyira sok már megint a kérdés.
Van az a kínos egyedül lét amikor azért vagy egyedül mert senki nem kíváncsi rád, azért mert a barátaid eltávolodtak tőled,és már nem érdekled őket. A másik féle csend amire mindenki vágyik néha,az az amikor át gondolod mit kellene tenned.
Én félek egyedül maradni a gondolataimmal. Annyi minden történt,hogy se kedvem se erőm nincs rágódni a múlton. Ilyenkor azt mondják az embernek “lépj tovább…”, de hogy lépjek tovább amikor a múlt szembe jön velem, nap mint nap látom és azon gondolkozok, mit rontottam el. Amikor az a személy jön velem szembe az utcán, akit még nem rég szerettem és bármit megtettem volna érte. Most meg úgy megyek el mellette, mint egy idegen,megváltozott talán szégyell, nem tudom mit rontottam el, de nagyot csalódtam, szeretném megérteni őt, de nem megy, fölösleges minden erőfeszítésem.
Vagy amikor őrlődök magamban, hogy már megint nem sikerült, kevés vagyok ehhez is többet kell tanulnod, kevesebbet enned…annyiszor gondolkozok ezen. Hogyan béküljek ki a világgal, hogyha magammal sem tudok? Amikor úgy megyek el a tükör előtt, hogy nem merek belenézni mert amit látok nem tetszik. Mások elítélnek azért ahogy kinézek vagy ahogyan viselkedem? Nem tudom, és azt sem, miért érdekel ennyire mások véleménye. A világ és a benne lévő emberek nagyon kegyetlenek tudnak lenni, egyszer csak azt veszed észre, hogy mész az utcán és téged néznek, és akkor nem érted miért csinálják és persze rögtön arra gondolsz most kövérnek, csúnyának, butának néznek. Na ez vagyok én egy darabokra hullott puzzle amit össze kellene tenni.

Zűrös lány

Please follow and like us:

Comments

comments