Jennifer L. Armentrout-Obszidián /Könyvajánló/

Mindenkivel előfordul, hogy nem tud, vagy nem akar végig olvasni egy könyvet bármennyire is szeretné vagy kötelező. Te sem szeretsz olvasni? Szuper! Ezt a könyvet neked találták ki!!!

6119_b1

A történet főhőse Katy, egy átlagos tini, aki nagyvárosból kisvárosba költözik. Élete unalmasabbnak bizonyul a nagyvárosinál, egészen addig, amíg meg nem ismer valakit, aki az egész életét megváltoztatja. Különleges embereket ismer meg, akik különlegesebbé teszik őt. Az új lakóhely, új barátokat és új kalandokat hoznak számára, amik nem mondhatók eviláginak.

A könyv igazi érzelmi bomba; az öröm, a bánat, a csalódás, az izgalom, a vágyódás egymást követik és nem tudni, hogy a bomba melyik oldalon robban fel. Megtanít minket arra, hogy a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogy elképzeljük, de minden rosszért kapunk kárpótlást. Az első oldaltól az utolsóig képes fenntartani a figyelmet és képes hozzá ragadni a kezedhez. Megmutatja, hogy mindenkiben van valami különleges, akkor is, ha az első pillanatban nem vesszük észre. Ez a könyv az, amit egymás után százszor is elolvasnál akkor is ha tudod, hogy mi lesz a vége.

 

Forgács Alina

Please follow and like us:

Comments

comments