Kedves Naplóm! -2.rész- „A Nagy Ő”

A bemutatkozás után a névtelen napló folytatódik… (Kattints IDE, ha lemaradtál az elejéről!) Ahogy sejteni lehet, őt is elérte az érzés: szerelemes lett. Olvasd el, miként kezdődött! Te hogy tettél volna hasonló helyzetben?

teen-love-katiicullen94-11083338-400-271 másolata

Eljött az a dolog az életembe, amit már rég vártam: a szerelem! De megfogalmazódott bennem az a kérdés is, hogy lehet jobb lett volna, ha nem jön el?!

Megismertem valakit… mármint régóta ismertem, köszöntünk egymásnak az utcán, de ennyi volt az egész – eddig! Egyszer ráírtam, nem tudom miért, szerintem unatkozhattam. Elkezdtünk beszélgetni, napokon keresztül – nem is értettem mi van velem, nagyon kedves volt! Nem sok értelmes dologról beszéltünk, csak a szokásos dolgok: „Mi volt veled?”, ”Milyen napod volt?”… meg persze a sok hülyeség, én mégis úgy örültem, ha beszéltünk.

Egyszer csak azt mondta, menjek el vele kondizni: néztem egyet, ez most randi lenne? Először fel se fogtam a dolgot, de lassacskán sikerült. Mondtam neki, hogy persze, nagyon szívesen. Találkoztunk, de bevallottam, hogy nincs kedvem edzőterembe menni, így elmentünk fagyizni, s nagyon jól éreztem magam! Telt-múlt az idő, közben sétáltunk, aztán leültünk egy helyre és ott beszélgettünk.

Mesélt magáról, ahogy én is. Megtudtunk egymásról egy-két dolgot. Annyira elment az idő, hogy mire megnéztem a telefonom, láttam, hogy már 3 órája beszélgetünk. Amikor a találkozónak vége lett, hazamentem, s nagyon boldog voltam. Csak úgy sugárzott belőlem ez az érzés, és akkor azon gondolkodtam: most tényleg szerelmes vagyok? A válasz: igen!!

Tényleg nagyon jó érzés a szerelem… Még nem tudom, lesz-e valami a dologból, de én nagyon szeretném: kedves a srác, megértő, vicces, és nem mellesleg iszonyat jól néz ki! Egyelőre semmi többet nem szeretnék róla mesélni – nem tudom, őt hogy érintené a dolog. Az viszont biztos, hogy minden támogatásra szükségem lesz, és harcolni fogok érte! Lehet nehéz lesz, de nem adom fel:

eső után van szivárvány!

(Zűrös lány)

Please follow and like us:

Comments

comments