Retro buli Mátéval – diáknap 11.b

01

Sziasztok! Mi vagyunk a 11/b osztály, a jelöltünk pedig Máté. Mi nem szeretnénk hazug ígéreteket tenni, csak egy egyszerű kis versikével bemutatkozni nektek:

10154837_711438608908511_1660507184_n„Farkas Máté a becsületes nevem,
A 11/B-t képviselem.
A teremben szép lányok, amerre nézek,
Az órákról el soha nem kések.
Osztályfőnökük Eszter néni,
A matek óráktól nem kell félni.
Ágnes tanárnő a helyettesünk,
Kivel kémián mindig szenvedtünk.
Van egy Ladám, fehér és romos,
Itt-ott néhol kicsit koszos.
A motorom az egyetlen kincsem,
Azon kívül semmim sincsen.
Kulcscsontom törtem a quaddal,
Tarts velem, s osztályommal.
Szavazz ránk, nem bánod meg,
Csupa móka lesz a következő éved :3”

 A Retro kor a témánk, s úgy hisszük, hogy jól választottunk. Mindent együtt csináltunk és csinálunk még most is, az egész osztály összefogott. Mint már említettük, nem akarunk elérhetetlent illetve lehetetlent teljesíteni, tehát nem ígérünk ilyeneket, de a diáknapra jó programokat szerveztünk. Azt szeretnénk, ha mindenki velünk bulizna, hiszen egy csodálatos nap vár ránk.

03

Próbáltunk a lehető legtöbbet adni a témához és az egész naphoz, a programokat szeretettel állítottuk össze, amikre bárkit szívesen várunk. Nálunk a programok elég színesek, szóval szabadon lehet választani. Lesznek táncok, koncertek és még sok más játék is: pl. Xboxok, konzolok. Pihenésre is lesz lehetőség a “Relax-szobában”, állatokat lehet simogatni, retro fotókat készíteni, átélhetitek a virtuális kocsma rejtelmeit, és a büfében videó disco vár rátok a finomságok mellett. Ötletes koreográfiát találtunk ki és sokszínű a kampányunk. Azért szavazzatok ránk, mert kreatívan állunk a dolgokhoz és egyébként egy aktív osztályunk van, mivel sok rendezvényen részt veszünk 🙂

04

 

Please follow and like us:

Comments

comments