Kirándul az osztály – rajzpályázat!

Szerintem már a többségetek járt a Tisza-tónál… egy az egész osztállyal? Most osztálykirándulás lehet nyerni az alábbi rajzpályázattal!

boat-1

Téma: „Hajózik az osztály”, azaz, hogyan képzeled el az osztályodat, egy Tisza-tavi kirándulás közben.

Kategóriák:

      I. Kategória: Alsó tagozatos általános iskolások – minden pályázó osztály egy rajzzal, festménnyel vagy akár magvakból, levelekből, termésekből készített képpel nevezhet. Osztályonként egy pályázatot lehet beadni.

II. Kategória: Felső tagozatos általános iskolásokminden pályázó osztály egy rajzzal, festménnyel vagy akár magvakból, levelekből, termésekből készített képpel nevezhet. A pályázat mellé a  www.szabicskikoto.hu oldalán található rejtvényt is helyesen kitöltve csatolnia kell a pályázónak!

keresztr

Az alkotásokat szabadon választott technikával, A/3-as vagy A/4-es méretben készíthetitek el.

cover_hajós_880x400

Minden pályázat feltétele, a pályázó  osztálynak és/vagy hozzátartozójának, osztályfőnökének a Tiszavirág Ártéri Sétaút facebook oldalának like-lása és minimum 10 megosztása. www.facebook.com/tiszavirag!

A pályázat hátoldalán szerepelnie kell a pályázó osztályt, az iskolának a telefonszámát/emailcímét/postacímét.

Beküldési határidő:
2014. március 14.

Leadás: Postai úton: Szabics Bt. 5358 Tiszafüred-Örvény, Béke u. 16. posta címre a pályázat feltételei pontban leírt adatok feltüntetésével.

Díjak: Mindkét kategóriában:

        I. helyezett: A nyertes osztály ingyenesen részt vehet, egy egynapos osztálykiránduláson, mely magába foglalja a Tiszavirág Ártéri Sétaút és Tanösvény díjmentes meglátogatását túravezetéssel és egy 1 órás révhajós kirándulást.

        II. helyezett: A nyertes osztály részt vehet egy 1 órás révhajós kiránduláson.

       III. helyezett: A nyertes a osztály részt vehet egy kiránduláson a Tiszavirág Ártéri Sétaúton túravezetéssel.

  Nyereményhirdetés: 2014. Március 15.-én, a weboldalunkon, és facebook oldalunkon. A nyertesek postán kapják meg ajándékutalványukat, mely 2014. december 31-ig váltható be.

A beérkezett pályázatokról a havonta megjelenő hírlevelünkben folyamatosan hírt adunk. A beérkezett pályaműveket folyamatosan feltöltjük a www.szabicskikoto.hu és a www.facebook.com/tiszavirag honlapok „Kirándul az osztály!” rajzpályázat galériájába. Természetesen a nyertes osztályoktól a kirándulás végeztével, fényképes beszámolót kérünk, mely majd ugyanezen oldalakra fog felkerülni.

Tiszavirag_Arteri_Setaut

Please follow and like us:

Comments

comments