Más szemmel láttatni – Álmok és valóság

Más szemmel láttatni” – ebben a sorozatban szakképzős diákok mutatkoznak be munkájuk által, ahogy már láthattátok az alábbi esetekben (kattints a képre a cikk megnyitásához!):

Molnár Krisztián,

mk-kész
[Molnár Krisztián cikkéhez kattints a képre!]
Fegecs Emília,

fe-kész
[Fegecs Emília cikkéhez kattints a képre!]
és Miklai Ildikó.

mi-kész
[Miklai Ildi cikkéhez kattints a képre!]
Most Mező Cintia kalauzol el benneteket mesés világába!

cintiSziasztok! A nevem Mező Cintia, becenevem Sonador / Sonador Art, ami spanyolul álmodozót jelent. 20 éves vagyok, Egerben lakom és az egri Eszterházy Károly Gyakorlóiskola Szakképzésén tanulok Mozgóképi animációkészítő szakon már második éve. Minden időmet – beleértve a szabadidőmet is – rajzolással töltöm. Nagyon széles témakörben rajzolok, de kedvenceim a fantasy stílus, illetve a vegyes technikák. Szeretek még fotók alapján realisztikus munkákat is készíteni, ezért nyár óta folyamatosan vállalok portrérajzolásokat is. Nagy álmom, hogy animációs filmeket rajzolhassak vagy különböző online fantasy játékokhoz egyedi karaktereket készíthessek. A Mondo magazinnál is szeretnék dolgozni, ahová rendszeresen küldöm be képeimet.

Ha érdekelnek a további munkáim, akkor látogass el a saját facebook oldalamra (katt!), melynek neve: Sonador Art, itt folyamatosan megtalálod a legfrissebb munkáimat!

Üdvözlettel: Sonador Art

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

Ne feledjétek, ha tetszett, keressetek rá Cintia többi képére az oldalán! Ha te is jól rajzolsz, küldd be képeid!

Please follow and like us:

Comments

comments