Egyéniség a falon

A nyár nem csak a szabadság, hanem egy kicsit mindig a megújulás időszaka is. Érdemes ilyenkor körülnézni a szobádban és egy-egy kreatív ötlettel feldobni a már megunt berendezéseket, felületeket. Az egyik talán legszebb, legegyedibb, leglátványosabb és nem mellesleg legdivatosabb változást a falfestéssel érheted el.

painted-tree-wall

Kiváló önkifejezési forma, ha olyan mintát varázsolsz a faladra, ami tükrözi az egyéniséged. Fontos, hogy csakis olyan ábra mellett dönts, amit később nem fogsz megbánni vagy mások előtt cikinek találni! Egy tőled független, ámde szép alakzattal viszont biztosan nem lőhetsz bakot.

Ha még kezdő vagy, semmiképp se vállalkozz óriási méretű, nagy rajztudást igénylő kép pingálására! Inkább egy-egy apró felületet és kisebb formát válassz ki, ha pedig nagyon bizonytalan vagy, de szeretnéd kipróbálni magad, keress egy kevésbé látható helyet. Ha végül megtetszik, amit alkottál, megismételheted nagyobb méretben is már ott, ahol csak szeretnéd.

67965744_3-Dekoracios-falfestes-Egyeb-szolgaltatasok

Amennyiben megálmodtad, hogyan is fog kinézni az új fal, készíts sablont. Elég, ha egy papírra felvázolod, kivágod, majd felragasztod a kívánt helyre maszkolószalaggal (ne aggódj, könnyen leszedhető, nyoma sem marad). Ezután rajzold körbe a papírt, amivel ha megvagy, már nem lesz szükséged a sablonra. Innentől már tudod a dolgod: óvatosan vidd fel a festéket -ajánlatos akril festéket vagy színezőpasztát használni. Vigyázz, hogy amíg szárad, senki (kisebb tesó, érdeklődő szülő, kutya, macska) ne érjen a festékhez!

Wall-Painting-Designs-For-Bedrooms-352

Persze sokkal egyszerűbb megoldás könnyen beszerezhető falmatricát venni és felragasztani, de milliószor értékesebb a saját megoldás, még ha kicsit ügyetlenek vagyunk is, ezért merj bátran ecsetet ragadni.

Jó munkát!

Ideas Designs Cool Jungle Kids BedRoom paint the walls

Czoller Viktória

Please follow and like us:

Comments

comments