Bátorkiskenyérpirítók – az eFen vetélkedő nyertes csapata

Az eFen-es gyakorlósoknak megrendezett vetélkedőn idén is nagy volt a versengés a diákok között, hiszen amelyik csapat nyer, az nem csak napijegyekkel lesz gazdagabb, hanem nem kevesebb, mint ötvenezer forintos támogatással az osztálykirándulásra. A nyertes csapat (Bátorkiskenyérpirítók- 10.C) szóvivője, Varga Regina beszámolóját olvashatjátok.

Idén is megrendezésre került az  eFeN – az Egri Főiskolás Napok. A rendezvényszervezők nem csak az esti programokon dolgoztak, de nekünk, eszterházys diákoknak is biztosítottak egy versenyt. A versenyen minden osztályból 8 fő indulhatott. Én (Varga Regina) és a csapattársaim Varga Dóra, Prokai Evelin, Ritzl Martin Szabolcs, Vécsei Dániel, Csernei Máté, Vincze Dominik és Báder Elemér kicsit fáradtan, de izgalommal indultunk a helyszínre (Bartók tér). Csapatunkat bátorította osztályfőnökünk is, Molnárné Orosz-Tóth Edina néni.

A versenyen mi kaptuk az utolsó sorszámot, a 12-est; nevünket pedig Dominik találta ki: Bátorkiskenyérpirítók. Legelső feladatunk célbalövés volt.  Ebben a kategóriában a fiúk jeleskedtek igazán, de mi lányok is nagyon élveztük. A következő állomáson egy feladatlappal találkozhattunk, amely a katonasághoz fűződött, itt maximális pontot értünk el. Ahogy jöttek sorban  a feladatok, úgy lelkesedtünk mi is egyre jobban. Kis csapatunk még a táncos feladatnál sem hátrált meg.

"Kis csapatunk még a táncos feladatnál sem hátrált meg."
“Kis csapatunk még a táncos feladatnál sem hátrált meg.”

 Az állomások között nem sokat pihentünk, hiszen mindenki nagyon lelkes és izgatott volt. Az 5-ös állomáson 6 emberre volt szükség, hogy ruhakötelet rakjunk ki. Itt beleadtuk a cipőfűzőtől a pólóig mindent. Mi lányok plusz pontokért a melltartókat is levehettük… Így nekünk lett a leghosszabb. Edina néni minden percben ott volt mellettünk és segített minket, a nagy melegben vizet is osztott.

A következő feladatnál csapatindulót írtunk a “no roxa áj” szám dallamára. Itt Szabi jeleskedett igazán. Elemér pedig plusz 10 pontért elénekelte egyedül is. Később aztán még pár plusz pontért beatboxolt is.

Az utolsó feladatban időre kellett futni egy adott pontig az egyik csapattársaddal a hátadon. Ezt Dóra és Dominik vállalta el. Az utolsó percekben is pontokat próbáltunk gyűjteni: Máté, Dominik és Elemér fekvőtámaszoztak, aztán az egész csapat egy közös felülést vállalt. Nagyon jól éreztük magunkat a versenyen. Igazi csapatépítő program volt számunkra.

Leírhatatlanul boldogok voltunk, mikor kiderült az eredmény és elmondták, hogy megnyertük. Szombatra eFeN napi jegyeket és az osztály részére 50 ezer forintot kaptunk, amiből Poroszlóra utazunk osztálykirándulásra. Nagyon szépen köszönjük, hogy részt vehettünk a versenyen! Az már biztos, hogy jövőre is nevezünk!

Jövőre is nevezünk!
Jövőre is nevezünk!

Varga Regina (10.C)

Please follow and like us:

Comments

comments