Szeretet szösszenet

Már nyakunkon is a várva várt Karácsony, a legszebb ünnep. Azt hiszem nem tévedek, ha azt mondom, hogy szinte minden embernek ez a kedvenc ünnepe. Valahogy ezeken a napokon kedvesebbek vagyunk egymással, nagyobb a szeretetünk. De miért?

A szeretet mindennapos dolog, ezt már tudhatnánk, de valahogy ilyenkor mégis sokkal nagyobb a nyomás ezen az egy szón “szeretet”. Mindenkinek mást jelent. Egy ölelést, egy forró szerelmes csókot, egy apró meglepetést- szinte bármi lehet, ami örömet okoz nekünk.

olcsokaracsony

Ezzel a pár sorral arra szeretnélek titeket figyelmeztetni, hogy ne csak Karácsonykor legyenek fontosak szeretteink, mert ha akarnánk minden nap karácsony lehetne. Ez csak felfogás kérdése. Persze nem kell minden nap karácsonyfát díszíteni, de élhetjük úgy mindennapjainkat, hogy a rossz dolgok ne vonják el figyelmünket és csak arra koncentráljunk mi jó nekünk és szeretteinknek, mert ez a világon a legfontosabb dolog.

Mosolyogjatok mindennap, mintha ünnepnapot köszöntenétek és a világ visszamosolyog, ezt elhihetitek.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_329212&feature=iv&src_vid=KLVuU1MAId0&v=9yVZmMGjx6w[/youtube]

Please follow and like us:

Comments

comments