Súlyos győzelem

2012. november 3-án szombaton megrendezésre került Tiszaújvárosban az őszi fekvenyomó verseny.

Sneider Márk 11.D-s tanulós is részt vett ezen a versenyen. Márk 66 kg-os súlycsoportban indult. Ifjúsági kategóriában 3. helyezést, junior kategóriában pedig 1. helyezést ért el, 105 kg-os teljesítménnyel. Márknak ez volt a harmadik versenye. A kitartó munka és lelkesedés meghozta számára a sikert, ezáltal további célkitűzései vannak, amelyekre keményen készül.

Márkkal tartott Rékásiné Gőz Erika (Rékási Réka Erika 12.B-s tanuló anyukája) is, akiről már olvashattatok korábban itt a MéDiákban “Aranyos anyuka” címen (katt!). Erika 57 kg-os női kategóriában indult és ezen belül két kategóriába nevezett be. Fekvenyomó ruha ill. versenyruha nélküliben. Mindkét kategóriában 1. helyezést ért el, sőt mindkettőben az abszolút helyezést is magáénak tudhatta. Fekvenyomó ruhában 65 kg, még a versenyruha nélküliben 52.5 kg-os teljesítménnyel. (Részletes eredményekhez kattints IDE!)

Aranyeső – Sneider Márk (11.D) és Rékásiné Gőz Erika

Erika hozta a tőle várt eredményt, melyet igazol a sokéves rutin és tapasztalat. Mindketten az egri Hercules Fitness Club színeiben indultak. Ezek a szép eredmények köszönhetőek a kitartó munkájuknak és edzőjük Tóth József magas szakmai tudásának, melyeket a versenyzőknek adott át és felkészülésüket segítette.

Gratulálunk nekik a szép teljesítményhez és tovább sok sikert kívánunk!

Rékási Réka Erika (12.B)

Please follow and like us:

Comments

comments