A Dzsungel könyve Gyöngyösön

 A gyöngyösi Musical Stúdió idei első műsora a Dzsungel könyve. Olvassátok el Forgács Fanni (11.c) ajánlóját, hogy miért is érdemes megnézni az előadást!

A Hangvarázs Könnyűzenei Stúdió 2009-ben alakult, egy nagyon jól sikerült tábor után. A résztvevők kívánságára Főzőné Tóta Gabriella megalapította a Stúdiót. Nagyon sok fiatal vágyik arra, hogy megmutathassa tehetségét. A Stúdióban lehetőségük van a fiataloknak, hogy fejlesszék hangjukat, mozgáskultúrájukat és színpadi kiállásukat.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gxyiHQHzy0c[/youtube]

Szerencsésnek mondhatom magamat, hogy az alapítástól tagja lehettem a kis csapatnak. Részese voltam a fantasztikus nyári táboroknak és a tanévzáró koncerteknek. Sokat adott a személyiségemhez a közösség és Gabi néni, a stúdió megálmodója és vezetője.

„A Stúdió vezetése arra törekszik, hogy ezek a fiatalok olyan közösséghez tartozzanak, ahol jól érzik magukat, növelve egészséges önbizalmukat. Tudják valójában kik is ők, miben jobbak az átlaghoz képest, miben kell még fejlődniük. Ehhez segítenek a komoly stúdiós munkán kívül a játékos pszichológiai feladatok és beszélgetések. Így a tanulás mellett kikapcsolódva és feltöltődve mehetnek haza a próbákról.”

Az idei tanévet egy musical előadással kezdik. Régóta készülnek már vele és most megmutathatják magukat a nagyközönségnek. A sokunk által ismert és szeretett Dzsungel könyve című musical keresztmetszetét október 6-án tekinthetjük meg Gyöngyösön a Művelődési házban.

Iskolánk 10. c-s tanulója, Molnár Dániel is tagja a Stúdiónak, így ő is feltűnik a musicalben, mint a gonosz tigris, Sir Kán. Akik ismerik Danit, tudják, hogy egy nagyon tehetséges és jó hangú srác, aki teljes mértékben uralni tudja a színpadot. (A vele készült riportot később olvashatjátok!)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ckdyl4_xDPI[/youtube]

A felkészülés nem csak tánc- és énekpróbával telt. Együttes erővel készültek el a jelmezek és a díszlet. A szülők és a gyerekek közös munkájának gyümölcsét hamarosan megtekinthetjük. Már nagyon kíváncsi vagyok a kész előadásra és alig várom, hogy láthassam.

A Stúdió mindig örömmel várja az új csapattagokat is. Akik szeretnek énekelni és kedvet kaptak ahhoz, hogy egy vidám kis csapathoz tartozzanak és közönség előtt is megmutassák tánc- és énektudásukat, az részletes információt találnak a Stúdió honlapjá: http://www.hangvarazsstudio.hu/

Forgács Fanni (11.c)

Please follow and like us:

Comments

comments