Masnis nap – Amikor a csajoké a főszerep!

A 12.B-s Bodnár Cintia egy olyan eseményről számol be nekünk, melyet lányoknak kár lenne kihagyni.

„Tény, hogy néha nehéz egy szingli nő cipőjében járni. Ezért is van néha szükségünk különleges cipőkre, hogy egy kicsit megkönnyítsük a lépteinket.”

Ezzel a jeligével kezdődött a Masnis nap szervezése. A Városi Diáktanács lány tagjai vették a kezükbe az irányítást, és rengeteg idővel, munkával egy felejthetetlen délutáni programot szerveztek nekünk.

Az Ifi Pontba volt a közös találkozó, és annyi volt a kikötés, hogy a résztvevőkön legyen valami csinos és rózsaszín. Gerilla akcióval hirdettük a rendezvényt, és az ennek helyt adó Ifjúsági Tanácsadó irodát (Ifi Pontot). Mikor befejeztük a masnis matricák osztogatását, egy kis kerülő útvonalon mentünk vissza, majd rögtönk el is kezdtük a csajoskodást. Gyerekpezsgővel koccintottunk, majd jöhetett kalapos játék.

A játék lényege annyi volt, hogy mindenki papírt, tollat ragadott és leírta a problémáid. Ezeket betettük egy kalapba, kihúztunk egyet, és az anonim társunknak próbáltunk tanácsot adni. Sajnos elég komoly családi-, baráti- és párkapcsolati gondok is előjöttek. Elég nehéz volt ilyen komoly dolgokat végighallgatni és hasznos tanácsokat átadni barátnőinknek.

Mindezek után jöhetett a kikapcsolódás. Popcorn-nal, üdítővel feküdtünk be a babzsák fotelokba és egy igazán nőcis filmet kezdtünk el nézni, a Szex és New York-ot.

Mindenképp szeretnénk, ha ennek a kis délutáni lazításnak lenne folytatása, hisz nagyon keveset tudunk fiúk nélkül szórakozni, és beszélgetni. Ez a megmozdulás alkalmat adott nekünk, hogy megnyíljunk, és őszintén megosszuk másokkal gondjainkat, majd utána lerázzuk magunkról a mindennapi stresszt.

Ha legközelebb látsz egy rózsaszín plakátot egy nagy masnival, akkor jelentkezz a megadott email címen, és zökkenj ki a hétköznapok mókuskerekéből!

Mi várunk szeretettel!

Az eseményen az Eger TV is jelen volt, a tudósítást itt lehet megtekinteni:

http://www.tveger.hu/lejatszo.php?eleres=media%2Fvideo%2Fmozaik_20120120.flv

 

Please follow and like us:

Comments

comments