Milyen a kisgimnáziumba járni?

Egy évvel ezelőtt még csak álmodni mertünk arról, hogy valaha is lesz egy ilyen osztályunk.

Már nagyon vártuk az első napot az iskolában, hogy megismerkedjünk az új osztálytársakkal és tanárokkal. Mikor először beléptünk az új osztályba, nagyon izgultunk. Nemsokára mindenki megismerkedett egymással és új barátságok szövődtek. Októberre teljesen összeszoktunk…

Az osztály csak 13 főből áll, plusz még egy csontváz, akit Gyuri bá’-nak kereszteltünk. A második félévben már nem volt velünk és nagyon hiányzott mindenkinek. Persze, mint minden osztályban, van ebben is pár jó szerzet.

Nagyon sok angol óránk van és informatikában sem szegényes ez az év. Adam Robinson, az angol anyanyelvi tanár órája csak nevetésből vagy beszélgetésből áll. (Így is lehet tanulni!)

Az év eleji kirándulás nagyon jól telt, mert az osztály jobban összekovácsolódott; ha baj volt, segítettünk egymásnak. A Halloween buli és a Mikulás-buli is tetszett, mert nagyon jól sikerült és mindenki jól érezte magát. Táncoltunk, beszélgettünk, játszottunk, sőt, még az osztályfőnökünk fia is jósolt nekünk. 🙂

Az egyik osztálytársunknak van egy hangstúdiója, és párszor oda is elmegy az osztály. Amikor egyéves lett a stúdió, tortával ünnepeltük.

Ebben az osztályban 2 hét alatt jobb emlékeket gyűjtöttünk, mint a régi osztályban 6 év alatt. Szerintünk senki nem sajnálja, hogy ide jött. Mindenkinek ilyen osztályt kívánunk, mint a miénk.

-Nem bántam meg, hogy ide jelentkeztem. Nagyon örülök, hogy ilyen osztályom van. Ha valaha is elválnak az útjaink, mindig emlékezni fogunk egymásra – mondta Bogács Bianka, a 7.G egyik tanulója.

 EKF Kisgimnázium – közös alkotás

Please follow and like us:

Comments

comments