Sniggers: Jó csávó a Márton

Iskolánk egyre több tehetséges zenésszel büszkélkedhet, főleg a diákok által az év legjobb tanárának választott Kovács Ádám tanár úr toborzó munkája óta. Többüket már régóta láthatjátok színpadon ünnepségek s rendezvények alkalmából, s vannak, akik csak mostanában kezdenek kibontakozni.

Közülük most a Sniggers zenekart emeljük ki: Kovács Bálint és Mustos Gergely technikailag is, és stílusban is nagyon jól kiegészítik egymást. (A zenekar nevének eredetéről kérdezzétek őket személyesen, nem vesszük el a kenyerüket!) Stílusuk főleg magyar alternatív dalokból áll, többször rap és egyéb populáris nótával megfűszerezve. Bár még csak két saját számuk van – utóbbi is csiszolás alatt -, de ebben az irányban is gondolkoznak, az Egyesítem c. dal nagyon jól sikerült bemutatkozó darab!

Felléptek már a tavalyi diáknapon is együtt, a gombavatón, de talán első “igazi” bemutatkozó koncertjük az Örömzene névre keresztelt koncerten volt a Magyar Kultúra Napján – azt a koncertet IDE KATTINTVA tudod visszanézni!

Az idei diáknapon a 11.A osztály meghívására léptek fel egy akusztikus koncerttel (lásd alább!), így a dalok között több utalást találtok a jelöltre, Tóth Marcira, aki mint utólag kiderült, sikeresen megnyerte osztályával a diáknapot.

Népszerűségükre utal, hogy a teltházas (termes?) koncert kezdete után is folyamatosan adták át a kilincset egymásnak az érdeklődök – a képminőség így gyengébb lett, mert levágtuk az ajtóban álló forgalmat, de a hangzás attól még élvezhető!

…A borítókép Mustos Gergely munkája!

 

Please follow and like us:

Comments

comments