Nyakunkon a diáknap! De mi is készül itt?!

Az iskolába lépve már számtalan plakát, festett lepedő, és rengeteg matrica hirdeti: itt készül valami! Ez már a kampány végső hajrája, ugyanis hétfőn délután 17 órától már összemérik erejüket a 11. évfolyamosok, s március 22-én, kedden, kezdetét veszi a várva-várt diáknap! De kikre is lehet szavazni? Lássuk a jelölteket, s a programjaikat!

Jövünk, mint a hunok! Tóth Marci és 11.A osztály: “Honfoglalás”

 

Sziasztok! Tóth Márton vagyok, a 11.A jelöltje. 11 éve járok ide az EKF-be, és ezért én és az osztályom úgy döntöttünk, hogy engem jelölnek a diákigazgató választáson. A hosszú évek alatt nagyon sok embert ismertem meg és sok barátságra tettem szert. 3 éve vagyok a DÖK tagja, és idén szeptembertől az elnöke. Az osztályom témaválasztása a honfoglalásra esett. Így megpróbáljuk a történelmet egy kicsit modernizálni és poénosabbá tenni. Az osztályom rengeteg munkát végzett a plakátok elkészítésével, a filmmel és a programok megszervezésével. A film röpke egy hét alatt készült el. Voltak az osztályban veszekedések és összetűzések, de ez jobb helyeken is előfordul. Reméljük, hogy a programok és a film elnyeri tetszéseteket, és ránk fogtok szavazni.

Az osztályról még többet megtudhatsz facebook oldalukon (katt)!

A mesés kelet és az orosz maffia – Varga Gábor és a 11.b osztály: “Arabok”

 

Sziasztok! Varga Gábor vagyok a 11.B jelöltje! Az osztály legfiatalabb tanulójaként igazán megtisztelőnek érzem, hogy engem választottak az osztály képviselőjének. Sokan ismernek közületek, azonban még sokan nem. Azoknak, akiknek még esetleg ismeretlenül hangzana a nevem: egy szakálláról és humoráról híres srác vagyok, aki imád bulizni, és aki mindig megtartja a szavát. Az araBok és jómagam leírhatatlanul boldogok lennénk, ha mi lennénk azok, akiket TI a győzelemmel jutalmaztok. Na persze ezt nem várhatjuk el csak úgy… ezért is szerveztünk nektek nagyon érdekes, vicces és meglepetéssel teli programokat. Az osztály apraja-nagyja részt vett a szervezésben, és lelkesen készültünk, hogy 22-én eszméletlenül jól érezzük magunkat Veletek! Abdul Shamal és a 11.B fergeteges szórakozást kíván nektek, és ne feledkezzetek meg a diáknap utáni buliról a Gödörben!

Az osztályról még többet megtudhatsz facebook oldalukon (katt)!

Akik megdöntik a rendszert: Király Csabi és a 11.C: “Lázadók”

Hello, szia, jó napot – itt most Király Csabát láthatod.
Megértem, hogy elég nehéz eldönteni A, B vagy C.
Ezért írtam versemet, hogy könnyítsem a helyzeted.
Nem olyan nehéz, mint hiszed, én segítek neked!
Először is tudnod kell, én vagyok a C jelöltje.
Megmondom én kerek perec, a komolyság nem az én terem.
Jászapátin születtem, de az EKF mellett döntöttem.
Kolis vagyok a sok lépcsőnél, más néven a Szt. Józsefnél.
A BULIZÁST SZERETEM, de az ivást nem részletezem.
A TANULÁS NEM A KEDVENCEM, EZÉRT TANULNAK A TÁRSAIM HELYETTEM?
Viccesen fogom fel az életet, így sok embert megnevettetek.
Sosem vagyok negatív, ami az élethez csak pozitív.
A hobbim az edzés és az alvás, ezért vagyok mindig komás.
Nem kérkedem, de jó arc vagyok, add nekem a szavazatod!

Az osztályról még többet megtudhatsz facebook oldalukon (katt)!

Az összesített diáknapi programok pedig (az esetleges változásról kérdezd az osztályokat, vagy figyeld a kitett plakátokat!):

DIA(KNAP-PLAKÁT-2016)

 

 

Please follow and like us:

Comments

comments