Holnap torkos csütörtök!

Bár ma már sokkal kevesebben tartják a közelgő nagyböjtöt – pedig főleg a sok modern adalékanyag miatt egészséges lenne egy alapos léböjt-kúra! -, a “torkos csütörtök” egyre népszerűbb. Nem azért, hogy ilyenkor lehet utoljára feltöltekezni zsírban és szénhidrátban gazdag ételekben, hanem mert gasztronómiai ünnepé nőtte ki magát.

Ki ne szeretne beülni egy étterembe, ahol kiszolgálják, megúszva így a főzést és a mosogatást? Nos, enne bizony ára van, juthat eszetekbe. De ezen a napon a legtöbb étterem féláron kívánja fogásait! A pontos akciókért keresd ki, hová lenne érdemes beülni, mosolyogj meggyőzően a szülőkre, s gondold át karácsonyig az összes közelgő szüli- és névnapod – de készülj fel, ha nem foglaltatok asztalt, nem kizárt a teltház aznapra!

Itt egy lista a Tourinform jóvoltából az akcióhoz kapcsolódó egri éttermekről, valamint ezen a linken (katt!) a régió egyéb éttermeit is megtalálod! Étlapra fel!

torkoscsut

/Irodalmi adalék: Krúdy Szindbád-novelláiban a főszereplő igazi éttermi ínyenc, de ami még érdekesebb, hogy a szerző maga is sok helyen megfordult az általa leírt helyek közül!/

Please follow and like us:

Comments

comments