Top 5 kütyü Karácsonyra

Ócsai Sebestyén | Persze, vannak a „jó öreg megszokott” ajándékok, amik mindig jól jönnek, és mindig jól be is válnak… De 2015-öt írunk, és a világ nagyot fejlődött az ingek és parfümök óta! Ez nem azt jelenti, hogy ezek nem jók, de ha annak az illetőnek, akinek ajándékozni szeretnénk, nem épp ilyenekre lenne szüksége, azoknak most itt van pár jó ötlet, hogy mit vegyetek most karácsonyra!

No. 5: Vezeték nélküli hangszóró/fejhallgató

Igaz sokan gondolhatjátok úgy, hogy nem egy olyan dolog, amit sokan megengedhetnek maguknak, de… ebben nincs igaza azoknak az embereknek, akik ezt gondolják! A technológia fejlődésével egyre olcsóbban tudunk beszerezni jobbnál jobb kütyüket!

És ha még vezetéke sincs, akkor meg pláne praktikus is! Személyes tapasztalataim alapján el kell azt mondanom, hogy vezeték ide vagy oda, ezeknek is brutál jó hangzásuk van! És ha van rá bőven pénz, akkor egy kicsivel komolyabb összegért pedig már stúdió minőségű vezeték nélküli hangszórót, ill. fejhallgató is vehetünk!

No. 4: Smart Band

Ha az illető, akinek vesszük, egy sportos alkat, akkor garantált telitalálat! Ez egy okos eszköz, amit csak a karunkra kell feltenni, és máris egy hordozható fitnesz eszközt tudhatunk magunknál!

Nem egy nagy összegek! Akár már 10€ alatt is találunk olyan eszközt, ami tökéletes választás lehet, de ha kicsivel több büdzsével rendelkezzük, akkor már komolyabb kijelzőjűt is találhatunk a piacon! Mondanom sem kell, hogy ezek, párosíthatóak a telefonunkkal, és akár részletes infót kaphatunk magunkról a telefonunk kijelzőjén! Személyes tapasztalatok szerint ez futásnál, biciklizésnél, vívásnál, tornánál, stb… egyaránt nagyon hasznos. Ha a táplálkozás is fontos, akkor még azt is megtudhatjuk, mennyit is kéne fogyasztanunk!

No. 3: Telefonos drón/droid

Ha imádjuk a kis irányítható, mozgó, repülő, mindenféle mozgást végző kütyüket, akkor ez az ideális választás! Egy drón, vagy RC-s járgány már alapból nagyon király! De ha a telefonodon van, akkor a valami iszonyat cool!

Rengeteg helyet spórolnak, jó unaloműzők, és még akár a versenyszellemet is kihozhatják belőlünk! Személyes tapasztalatom, hogy pont a méretük és az egyszerű kezelhetőségük miatt fogja meg annyira az embert! A drón részemről szimpatikusabb, mert kamera is van a legtöbben, de a kis Star Wars-os droid se semmi! Nem egy nagy összeg, de garantált öröm!

No. 2: Smart Watch

Egy mini telefon a csuklónkra! Az „okosórák” főképp a tavalyi év végén és ebben az évben kezdek elterjedni, és most december felé közeledve el is jutottunk odáig, hogy már tele van velük a piac! Kicsi, nagy, külön is használható, vízálló, elegáns, sportos, és még ezerféle!

Ezzel az ajándékkal nem igazán lehet mellényúlni, csak ismerni kell az ajándékozott stílusát! Személyes tapasztalat, hogy egy nagyon praktikus eszköz! Bármennyire feleslegesnek látszik, nem az! Egyszerűen kényelmesek! Megkönnyítik az életet! Szólnak, ha van valami, megkeresnek neked akármit, úgy állítgatod, ahogy akarod! Egyszerűen jó! Igaz, ez nem a legolcsóbb ajándékötlet, de biztos, hogy praktikus lesz!

No. 1: Konzol

Amióta megjelentek az új generációs konzolok, azóta megnőtt a konzolok eladási száma! Nem véletlen, hogy miért: az új gépek megjelenésével együtt piacra kerültek az elérhető áru, de mégis bivalyerős, sok-sok éven át kitartó játékcsodák!

Nemrégiben az Apple is bejelentette saját „konzolját”, az Apple TV 2-őt, ami egy szintén fantasztikus eszköz lett! Személyes tapasztalat, hogy házon belül nagyon jól össze tudja hozni a családot és a haverokat! Ha komolyabb beruházásra szánjuk rá a fejünket, akkor ezt érdemes lesz megfontolni! Sokáig ki fog tartani, és nem fogunk benne csalódni!

+1, a “citrom díjas”: Clocky

Ha szeretnénk mindenképp lendületesen felkelni… 😉

Ócsai Sebestyén

Please follow and like us:

Comments

comments